Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar acil konum takkadak bapnın mümkün olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir taşıttır. Yangın simultane yangın kaçış holüne essah oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Hayat Emniyetliği Mizan: Kapılar insanların korkulu bir düzı zayialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan kapılar birey eminğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan etkili olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre bir numara kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni ivedi çıkış bapsı fiyatı dair hem maksut ölçüler hem istenen kapı adedi adetsı hem bile ilişik aksesuarlar belirlenmesinde faal rol oynar. şiddetli miktardaki tuzakımlarda paha teklifi farklı olmaktadır. Gene aynı şekilde bapnın örgülacağı malzemeye nazaran bile fiyatlandırmada değişiklıklar gözlenmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarma Yangın Merdiveni Kapısı süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun hileıyoruz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page